Ledelse i Praksis Dear Palle
Thank you for the opportunity to submit this case in English.
It has been a magnificent gift being your student.
For all the personal guidance and support.
For the motivation you pumped in me.
For not letting me quit.
You are a valuable asset to the Campus and to me.
With all my respect.
Deli Levi-Jensen
Palle: du er en ener! Du er et helt fantastisk menneske med dit store hjerte på rette sted. Dit engagement, din åbenhed og ærlighed overgår alt. Jeg er taknemmelig for de råd og redskaber du giver mig gennem coaching.
Du har givet mig glæde, gejst og mod til at udvikle mig og blive endnu bedre til det jeg gør. Du har givet mig selvtillid og troen på, at man kan hvad man vil.
Du er en uvurderlig samarbejdspartner og en ven, som jeg ikke vil være foruden.
Anita T Brodersen
Jeg skylder Palle en stor tak, for den uovertrufne indsats, han gjorde, i forbindelse med min ansættelse hos Detectronic. Det angement han lagde i at få det til at lykkes, skal man lede længe efter. Jeg vil helt klart bruge Fri Fugl en anden gang, hvis behovet skulle opstå.
Mogens Jørgensen
Læs HER hvordan jeg fik et job med hjælp fra Palle Nielsen
Victor Dinu
Hvis det ikke havde været for dig og din for underlig måde at undervise på, og din tro på mig og mine kvalifikationer, så havde jeg måske overset mulighed til hvordan jeg skulle gribe tingene an. Palle du er et dejlig oplyst menneske og jeg er dybt taknemlig over at have dig i mit univers. :-)
Dorte Erlingsson
Tak, Palle, fordi du anbefalede mig til en forelæsning på Dania i Randers, og dermed gav mig mulighed for at sprede mit budskab til en flok topmotiverede og engagerede unge mennesker i Randers.
Kim Wilde
Jeg har været så heldig at få muligheden for at overvære 2 af Palle L. Nielsen præsentationer på Dania i Randers. Jeg har ikke kunne undgå at blive imponeret.
Anders S. Nielsen
Gennem en målrettet og gennemarbejdet indsats fra Fri Fugl.dk har det med Palle vedholdenhed og energi resulteret i min fastansættelse i en privat virksomhed. Igennem et behageligt og grundigt afklaringsforløb, med fokus på mine jobønsker og arbejdsområde, og en efterfølgende relevant men kritisk gennemgang af CV, var jeg nu mere fokuseret på mit mål og skarp til ansættelsessamtalerne. Ved brug af sit store netværk og brede kendskab til erhvervsvirksomheder er det lykkedes Palle at matche en spændende virksomhed med mine kvaliteter og kompetencer. Med den gode rådgivning og coaching igennem hele forløbet, føler jeg mig fuldt ud tilfreds og kan på det varmeste anbefale andre at benytte Fri Fugl.
Lotte Dige, Fjerritslev