Profil

Palle L Nielsen

Palle L. Nielsen stiftede primo 2007 selskabet Fri Fugl ApS, der har aktiviteter indenfor rekrutteringsprocesser, fundraising, økonomisk rådgivning samt professionelt bestyrelsesarbejde.

Baggrunden for disse aktiviteter er en lang og bred erfaring med kompetencer fra revisionsbranchen, den finansielle sektor, rekrutteringsbranchen samt bestyrelses- og organisationsarbejde.

I 2007 til 2008 via tilknytning til Lisberg Executive Search og Wingmanager som Associeret Business Partner med base i Århus og markedsområde Jylland.

Jeg har en baggrund som leder i revisionsbranchen samt afdelingsdirektør i et lokalt Nordjysk pengeinstitut. Derudover har jeg erfaring fra telesektoren og konsulentbranchen samt fra en række organisations- og netværks- og bestyrelsesopgaver – blandt andet fra erhvervsforum Nordjylland, vækstforum, iværksætteri, regionale væksthuse, klyngeprojekter, C3 organisation og ledelse samt præsident i Rotary m.v.

Jeg har således oparbejdet kompetencer som rådgiver inden for et bredt økonomisk virkeområde i bestyrelser og erfagrupper, eks. omstrukturering, køb/salg af virksomheder, generationsskifte, innovation samt rekruttering og headhunting for større virksomheder på tværs af brancher.

Jeg har et bredt erhvervskendskab fra finanssektoren, handels- og detailbranchen, tele- og kommunikationsbranchen samt fra bestyrelsesforhold. Den teoretiske tilgang bygger på en finansøkonom, HD (R) samt en Cand Merc Aud, med efterfølgende praktisk uddannelse som revisor hos PricewaterhouseCoopers.

Fri Fugl udvider løbende aktiviteterne og kundekredsen i Skandinavien Udover de traditionelle rekrutteringsydelser og headhunting, vil Fri Fugl også tilbyde ydelser inden for Management Consulting, herunder Interim Management, coach, personprofil analyser og tests m.v., som oprindelig i PwC Search and Selection, der var en del af revisions- og konsulentvirksomheden PricewaterhouseCoopers, hvor jeg arbejdede i en periode på over 10 år.

Opgaverne for Lisberg Executive Search og Wingmanager var indenfor en stærk kombination af to kendte spillere på markedet inden for rekruttering af ledere og specialister.

Indenfor fundraising området er erfaring meget bred, herunder telesektoren i Europa, færgefart såvel fragt- og passagertransport til internationale transportselskaber, offshore industri, fiskeri, turisme, sport, kultur samt projektfinansiering.